Fish & Chips Restaurant
Smażalnia ryb, najlepsze ryby w mieście, ryby własnego połowu, ryby smażone, świeży dorsz, ryba i frytki, dobre piwo, w porcie, blisko morza,
Jesteśmy małą rodzinną firmą działająca na kołobrzeskim rynku od 9 lat. Kuzyn Piotr zajmuje się połowem i obróbką ryb bałtyckich, natomiast ja zajmuję się ich smażeniem. W naszej smażalni zajmujemy się tylko smażeniem ryb, co według stałych naszych klientów robimy to najlepiej.
Od wielu lat przekonujemy klientów do konsumpcji ryb smażonych tylko w prawdziwych smażalniach ryb !!! Uważamy, że: „ najlepsza pizza w pizzerii, najlepsze lody w lodziarni, najlepsza ryba tylko w smażalni ”.
Wiemy, że klienci mają problemy z rozpoznaniem typowej smażalni ryb, więc proponujemy, by zapamiętali ten wierszyk: „ szanowny kliencie prawdziwą smażalnię ryb poznasz po jej asortymencie ”. Niech klienci zaczną wreszcie zwracać uwagę na asortyment pseudo smażalni, to nie będą więcej zdziwieni, że ich ryba pachnie kiełbaską, która smażyła się razem z rybą w jednej patelni i w tym samym oleju.
Najlepsza w mieście ryba w cieście.
Polecamy następujące ryby smażone w chrupiącym cieście: DORSZ, FLĄDRA, TURBOT, ŁOSOŚ, SANDACZ, WĘGORZ, HALIBUT, MINTAJ, KERGULENA, MIRUNA, SOLA, PSTRĄG.
W ofercie posiadamy ZUPĘ RYBNĄ i FLACZKI Z KALMARA, które to sami przygotowujemy.
Do rybki proponujemy najlepsze, sprawdzone frytki oraz bufet surówek i sałatek, przygotowywanych własnoręcznie.
Do picia podajemy napoje chłodzące oraz napoje gorące: kawa LAVAZZA i herbaty LIPTON.
Jednak do picia po skonsumowanej rybce, obowiązkowo polecamy zimne piwko z beczki: jasne-TYSKIE i ciemne-IRLANDZKIE.
Jak powszechnie wiadomo: „rybka lubi pływać ”.
Godziny otwarcia ( Działalność całoroczna) :
10:00 - 20:00 - w miesiącach : maj, czerwiec, wrzesień
10:00 - … - w miesiącach: lipiec, sierpień
10:00 - 18:00 - w pozostałych miesiącach