Propozycja na śledzia: matjas marynowany w zalewie korzennej z lodami piernikowym i ziemią z ciemnego pieczywa.
Hot Paper Restaurant & Modern Food
Modern European Restaurant
Restaurant & modern food
Restauracja Hot Paper jest wymarzonym miejscem do zorganizowania spotkania biznesowego, lunchu lub spędzenia czasu przy wspólnym posiłku z bliskimi, a także nastrojowego spotkania we dwoje.
Niezwykłą atmosferę tego miejsca kreuje przestrzeń, subtelne światło i oryginalna aranżacja wnętrza.
Szef Kuchni poleca dania autorskie w oparciu o wieloletnie doświadczenie i specjalnie dobrane, świeże składniki. Ponadto, często chętnie wychodzi naprzeciw indywidualnym oczekiwaniom Klientów niejednokrotnie osobiście rozmawiając z Gośćmi. Jego kunszt i kreatywność odnajdą Państwo, w każdym kęsie podanych dań.
Nasze potrawy, niczym dzieła sztuki, tworzone są z pasją by zaspokoić najwybredniejsze gusta a spotkanie w restauracji przemienić w prawdziwą ucztę. Mile zaskoczy Państwa wybór pysznych ryb, wyjątkowych dań mięsnych, wyrazistych makaronów i finezyjnych sałatek. Polecamy również doskonałe desery. Na szczególną uwagę zasługuje karta win. Specjalnie wyselekcjonowane trunki pozwolą Państwu odwiedzić smakowite zakątki różnych regionów świata.
Zapraszamy
Hot Paper Restaurant & Modern Food contact
Hot Paper Restaurant & Modern Food opening hours
- Monday 12:00 - 22:00
- Tuesday 12:00 - 22:00
- Wednesday 12:00 - 22:00
- Thursday 12:00 - 22:00
- Friday 12:00 - 22:00
- Saturday 12:00 - 22:00
- Sunday 12:00 - 22:00
Hot Paper Restaurant & Modern Food ratings
Have you been at Hot Paper Restaurant & Modern Food? Rate it!
Hot Paper Restaurant & Modern Food information
payment method:
American Express
Cash
Mastercard
Visa
services:
Home delivery
Event
For groups
Outside
Reservation
Takeaway
Serving
Wandering guests can come
specialities:
Coffee
Lunch
Drinks
Dinner
price category:
$$
mid price
Hot Paper Restaurant & Modern Food facebook posts
Przegrzebki z kalmarem i krewetką podane z kremem z pięciu ryb, jak Wam się podoba?
Dorsz owinięty boczkiem, podany z krewetką i szparagami
Jak Wam się podoba?