Hentesbolt
TRADYCYJNE PRODUKTY REGIONALNE
„DOMOWA MASARNIA” powstała w oparciu o wieloletnie rodzinne doświadczenie w branży wędliniarskiej. Celem mojej działalności jest produkcja wysokiej jakości tradycyjnych wyrobów mięsnych.
Kupując produkty z "DOMOWEJ MASARNI" mają Państwo gwarancję prawdziwej receptury wędlin, których smaki wydobyte wędzeniem drewnem bukowym, olchowym i owocowym w starych komorach tradycyjnych podkreślą wykwintność waszego stołu, wzbudzając podziw wśród gości.
Wędliny produkowane są wyłącznie z wykorzystaniem mięsa wieprzowego i wołowego, pochodzących od polskich producentów zwierząt oraz naturalnych przypraw tj. pieprz, kminek, czosnek, majeranek, kolendra, gałka muszkatołowa, kardamon, imbir, goździki, mięta, miód co pozwala na utrzymywanie waszego organizmu w dobrej kondycji zdrowotnej.
Szczególnie polecam Kiełbasę Polędwicową, Kabanos, Kiełbasę Sołtysa, Szynkę z Kotła, Szynkę z Listkiem, Rogal Wiejski, Kaszankę, Parówki Winerki, Pasztetową zapewniające prawidłową dietę.
Produkcję opieram tylko na tradycyjnych recepturach, nie stosuję konserwantów ani tzw. polepszaczy.
Wędliny to głównie wysokiej jakości kiełbasy półsuche, wędzonki (boczki, polędwice wieprzowe, szynki, balerony), produkty garmażeryjne, wszystkie przygotowywane wg starych, nieraz 50 letnich receptur.
Wędliny z "DOMOWEJ MASARNI" z pewnością zaspokoją podniebienia każdego, nawet najwybredniejszego smakosza, stanowiąc ozdobę polskiego stołu. Jestem lokalnym producentem.